Over ons

Omdat we de mondzorgbranche zo goed kennen, weten we waar professionals behoefte aan hebben: een praktijk met een gestroomlijnde workflow, zonder gedoe. Daarom ontwikkelden de oprichters van Summox een systeem dat van het reinigen, desinfecteren en steriliseren van instrumenten een moeiteloos proces maakt.

We werken samen met mondzorg­professionals en toonaangevende bedrijven in design, ontwikkeling, productie en software. Daarnaast zijn we een waardevolle samenwerking aangegaan met de deskundigen van de Technische Universiteit Eindhoven en de faculteit tandheelkunde van de Universiteit van Amsterdam.

Met al deze kennis, kunde en ervaring leggen we de lat hoog voor onszelf en voor de buitenwereld. Zodat we een nieuwe standaard neerzetten voor het dentale sterilisatieproces.

Missie

Summox verbetert de kwaliteit, veiligheid en doeltreffendheid van gezondheidszorg. Wij ontwikkelen en leveren onovertroffen, innovatieve infection control-oplossingen voor herbruikbare medische instrumenten en apparaten.

Visie

Summox is de nieuwe standaard in infection control van medische instrumenten!

Wie zijn we?

Summox One is het eerste en enige systeem dat het volledige proces van reinigen, desinfecteren en steriliseren van alle dentale instrumenten naar jullie mondzorgpraktijk brengt. 

Hoe doen we dat?
Summox One is voorzien van intelligente software. Samen met de diverse innovaties en de slimme integratie van verschillende processen staat dit garant voor een optimale gebruikerservaring. In een handomdraai een vloeiend proces voor gegarandeerd schone instrumenten.

Summox One is ontwikkeld in samenwerking met mondzorgprofessionals. Door het totale proces voor tandarts en het team op elkaar af te stemmen biedt de Summox One een efficiënte, veilige en zorgeloze workflow.

We leggen uit wat ons systeem zo bijzonder maakt in een paar quotes.

“Ik wilde een naadloze workflow creëren, waardoor tand­artsen over de hele wereld de volgende stap kunnen zetten in instrument infection control.”

“De Summox One is een all-in-one oplossing dat het gehele proces van instrument ­infection control integreert in één slim en innovatief systeem en een cyclus voltooit in slechts 15 minuten. Deze innovatie zal mondzorgprofessionals helpen zich nog meer te concentreren op wat ze echt willen doen: uitstekende zorg bieden.”

Get One.

Reinigen, desinfecteren en steriliseren in een handomdraai

Geverifieerd door MonsterInsights