Over ons

Omdat we de mondzorgbranche zo goed kennen, weten we waar professionals behoefte aan hebben: een praktijk met een gestroomlijnde workflow, zonder gedoe. Daarom ontwikkelden de oprichters van Summox een systeem dat van het reinigen, desinfecteren en steriliseren van instrumenten een moeiteloos proces maakt.

We werken samen met mondzorg­professionals en toonaangevende bedrijven in design, ontwikkeling, productie en software. Daarnaast zijn we een waardevolle samenwerking aangegaan met de deskundigen van de Technische Universiteit Eindhoven en de faculteit tandheelkunde van de Universiteit van Amsterdam.

Met al deze kennis, kunde en ervaring leggen we de lat hoog voor onszelf en voor de buitenwereld. Zodat we een nieuwe standaard neerzetten voor het dentale sterilisatieproces.

Missie

Summox verbetert de kwaliteit, veiligheid en doeltreffendheid van gezondheidszorg. Wij ontwikkelen en leveren onovertroffen, innovatieve infection control-oplossingen voor herbruikbare medische instrumenten en apparaten.

Visie

Summox is de nieuwe standaard in infection control van medische instrumenten!