Altijd afgestemd
op jullie workflow

Workflow

Wat als binnen jullie mondzorgpraktijk het proces van het reinigen, desinfecteren en steriliseren van tandheelkundige instrumenten volautomatisch zou kunnen verlopen? Inclusief alle hand- en hoekstukken? Geen tussentijdse handelingen door de assistenten, het complete proces verloopt automatisch. Een veilig hoogwaardig chair-2-chair-systeem, aangepast aan de workflow van jullie praktijk. Summox One maakt het makkelijk.

Het eerste all-in-one systeem

Klinkt als een perfecte workflow, toch? Het kan allemaal met de Summox One. Het eerste all-in-one systeem ter wereld dat verder gaat dan alle andere machines en apparaten die je kent in onze branche. Summox One is de nieuwe standaard voor reinigen, desinfecteren en steriliseren.

Geheel automatisch

Het reinigen, desinfecteren en steriliseren van instrumenten hoeft geen tijdrovende en veeleisende klus meer te zijn. De containers met instrumenten worden op de Summox One gelegd. Het systeem herkent de container, weet precies wat er moet gebeuren en start automatisch. De totale procesdocumentatie wordt eveneens automatisch bijgehouden, inclusief track & trace.

Klaar voor gebruik

In 7 tot 15* minuten zijn de instrumenten weer klaar voor gebruik, inclusief registratie en voorzien van een Smart Seal met de procesinformatie. Essentieel voor een praktijk waar veiligheid en efficiëntie voorop staan.

* tijd is afhankelijk van container type en programma

Het all-in-one systeem

Snelheid en veiligheid gaan bij de Summox One hand in hand. De procestijden zijn gering dankzij technische innovaties als high-performance reinigen, turbo drogen en microsterilisatie met plasmatechnologie.

Makkelijk organiseren en opbergen
De Smart Seal bewaakt de integriteit van het totale infection control proces. De instrumenten zijn na het proces direct klaar voor gebruik, afkoelen is niet nodig. Het organiseren en opbergen van de gebruiksklare behandelsets verloopt soepel met behulp van de kleuren-tags.


Veilig werken
Mede doordat Summox One is ontwikkeld in samenwerking met mondzorgprofessionals, zijn met dit all-in-one systeem prikincidenten en kruisbesmetting verleden tijd. Het proces van het reinigen, desinfecteren en steriliseren was nog nooit zo veilig.

Smart Containers

Deze transparante, robuuste containers zijn voorzien van een RFID-tag waardoor het systeem exact weet welke stappen er nodig zijn. Doordat de containers vacuümgesloten worden, wordt de optimale conservatie behouden en de steriliteit van de instrumenten gewaarborgd. 

Smart Seal

Elke Smart Container wordt geseald met een Smart Seal. Hierop wordt alle relevante informatie geprint, zoals de infection control proces-status, inhoud en THT-datum. Er bestaat dus nooit meer twijfel of de instrumenten gedesinfecteerd óf gesteriliseerd zijn. De Smart Seal beschermt de integriteit van de sterilisatie en het vacuüm, totdat deze verwijderd wordt.

Elke Smart Container wordt geseald met een Smart Seal. Hierop wordt alle relevante informatie geprint, zoals de infection control proces-status, inhoud en THT-datum. Er bestaat dus nooit meer twijfel of de instrumenten gedesinfecteerd óf gesteriliseerd zijn. De Smart Seal beschermt de integriteit van de sterilisatie en het vacuüm, totdat deze verwijderd wordt.

Smart Software

Het 7 inch touchscreen geeft, met behulp van de slimme software, in een oogopslag de informatie die er nodig is in het infection control proces. De Summox One is cloud en wifi connected. Dit maakt remote data analyse en software updates mogelijk.

Summox One Services

Summox One, eenvoudig naar een efficiënte,
veilige en zorgeloze workflow in de mondzorgpraktijk.

Summox One Essentials:

Summox One Services:

Get One.

Ook reinigen, desinfecteren en steriliseren in een handomdraai?
Ons team staat voor je klaar!